Sinkkunaisen muistilista

Komea Tinder-mies.

Wowwwww – it’s a match!

Keskustelua.

Hei, täähän on mielenkiintoinen tyyppi!

Mies pyytää Whatsappia.

Täähän taitaa olla kiinnostunut!

Sovitaan alustavat treffit.

Stay coooooooooooooooool…Ohhhh no…………..

Meme crazy girl in love

OUUUUUJEAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!

*tuuletusta, tanssia, hyppimistä*

JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHAAAAAAAAAAA!!!

 I’m gonna show you crazy! 

HAHAHAAHHAHAAA!

My precious

………SE siitä hillitystä……..

Kiinnostuminen on minulle kaksiteräinen miekka: 1) ah, ihanaa – perhosia vatsassa! 2) kiinnostun aika harvoin, enkä siksi hallitse tilannetta. Olen tottunut olemaan se ahdistuva, pakoon juokseva osapuoli: toinen ihastuu liian nopeasti ja näyttää sen liian pian, laittaa liikaa viestejä ja on liian kiinnostunut tekemisistäni, kehuu minua päästä varpaisiin ja pitää pakokauhuani söpönä. Mielenkiintoni kuolee alta aikayksikön miehen palvovan katseen alla; en pysty olemaan se taskuunlaitettava söpöliini, jota hän etsii.

Jos tilanne etenee toisin, roolit tuntuvat kääntyvän päälaelleen. Heittäydyn epävarmaksi, vaikka minun tulisi nauttia: kiinnostun, saan jahdata ja mieskin vaikuttaa kiinnostuneelta. Parasta on, kun molemmat kokevat saalistavansa ja onnistuvansa siinä. Valitettavasti kreisibiaaatch yrittää tunkeutua ajatuksiini varsin pian; miksei se whatsappaa (eikö aiemmissa ollut vikana se, että tuli liikaa viestiä?!), miksi tuollainen viesti – onko se pelimies (sopiva pelailu on parempi kuin takertuminen, GAME ON!!), miksi se on ollut online Tinderissä (LOL, miksi itse olet?!), miksi se ei ole ollut online – onko sillä treffit (tai ehkä muuten vaan elämä?!), miksi se on katsonut tän viestin, mutta ei vastaa (etkös itsekin tee niin – leikit vaikeasti saavutettavaa)…

Jäin taas rysän päältä kiinni; harkitsen onkivani lisätietoa tyypistä (sukunimen, fb-profiilin…) ja etenen skenaarioissani waaaay too fast and waaay too far (sitten juhannuksena me voitas…). Katson silmästä silmään tätä hullua naista, enkä tunnista itseäni hänessä – karkoitan hänet ajatuksistani.

go away and never come back

Sitten muistutan itselleni: hold your horses ja nauti tästä hetkestä – pitkästä aikaa kutkuttava tunne vatsanpohjassa. Sitäpaitsi tyyppi on selkeästi kiinnostunut, jolloin sinä hallitset tilannetta! Ja vaikkei kiinnostus olisikaan näin selkeää, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa; rauhoitu, ohjaile tilannetta ja luota itseesi niin saat hänen jakamattoman huomionsa. Sinun tarvitsee vain olla hurmaava itsesi, ja homma etenee. Tiivistinkin sinkkunaisen muistilistan seuraavasti.

Sinkkunaisen muistilista:

1. You’re a catch.

And that’s that.

T. Pauliina

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Sinkkunaisen muistilista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s