Sinkkunainen & darra, dagen efter, krapula…

…rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Oi, kun aina baari-illan jälkeen voisi herätä jonkun hyvän tyypin vierestä. Enkä nyt viittaa siihen, että kannattaisi lähteä vieraiden (tai tuttujenkaan) miesten matkaan. ’Been there, done that’ ja kuten niin moni muukin, olen havainnut parinmuodostuksen olevan niissä promillelukemissa aikamoista arpapeliä/bingoa/lottoamista. Yöllä et tiedä, mitä etsit, mutta aamulla herätesshangover_catäsi Sen vierestä voit olla varma, ettet ainakaan tätä. Ei sillä etten itsekin sortuisi viimehetken Tinder-viestittelyihin ja loisi toiveikkaita katseita sekä juustoburgereihin että niitä nautiskeleviin miehiin Mäkkärissä. Pyrin kuitenkin jättämään mielitekoni ajatuksen tasolle (burgeria lukuunottamatta).

Parhaita darrapäiviä ovat ne, kun yökyläilette kaverin kanssa. Vältyt kaikelta yölliseltä vaiheilulta (kotiin vai jatkoille) ja aamulla on takuuvarmasti hyvää seuraa lusikassa. Toisen yhä uinuessa, voit levollisin mielin painaa silmät kiinni ja torkahtaa itsekin toviksi. Herättyänne kertaatte eilisen tapahtumia kikatellen ja lohdutatte toisianne: ”Ei se ollut yhtään noloa – kaikille käy noin”. Kun vihdoin pääsette ylös sängystä, kuulostelette yhteisesti oloa: mitä tekisi mieli. Brunssi? Mäkki vol. 2? Kiinalaista? Jäätelöä? Litra per lärvi? Kun darra vastaanotetaan yhdessä, hymyssäsuin, tulee tehtyäkin jotain, etkä joudu kannattelemaan ajatuksista raskasta päätäsi yksin.

Lähtökohdat tähän darraan eivät valitettavasti olleet yllä kuvatut. Aamulla puuttui mies, mutta niin puuttui kaverikin. Heräsin pelkkä kuolalammikko vieressäni tyynyllä, kämppä hujanhajan ja naama (jos mahdollista) vielä enemmän. Yritän koukuttua sohvalla uusiin sarjoihin, ja eilinen juhlafiilis on pelkkä muisto vain. Liian helppo vatvoa turhia asioita, kun himmailee yksin himassa. Miksei se laita viestiä? Enkö ole tarpeeksi mielenkiintoinen? Voiko olla niin, etten jonkun mielestä ole tarpeeksi kiinnostava? Vai onko tämä vain normaali Whatsapp-tauko, jossa testataan, kumpi sortuu aiemmin? Mistä tiedän, kuinka monen tytön kanssa jonotan Häntä? Mikä on minun vuoronumeroni? Mitä järkeä on viestitellä, jos ei näe livenä koskaan? Mitä järkeä on nähdä livenä, kun kaikki se viesteissä ollut taika katoaa? Miksei toisten tyyppien kanssa vaan ole mitään taikaa? Joudunko pian tyytymään sellaiseen kuin Herra Piip?  Voiko tylsän luonteen antaa anteeksi, jos on todella komea/hyvä sängyssä tms.? Eikai heti alussa pitäisi tuntua siltä, että teet kompromissin ja luovut jostain? Kai jossain on paketti, joka on sekä komea, mielenkiintoinen että rehti? Missä on jossain ja kuinka kauan vielä täytyy odottaa – vai pitäisikö minun sittenkin etsiä? Miten etsitään?

Mikäli annoin aiemmin ymmärtää, että sinkkuelämä on hauskaa ja haluan oppia seisomaan tukevasti omilla jaloillani ennen kuin tapaan ketään, otan sen kaiken nyt takaisin. Heti. Kunhan vaan saan haleja. Heti. Anyone?!!?!!!

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s