Club Capital Helsinki, check!

Lauantaina tutustuimme Helsingin yöelämän tulokkaaseen, Club Capitaliin (ihan avajaisviikonloppuryntäykseen emme ehtineet). Yökerhoa on mainostettu uudenlaisena, eri-ikäisiä kävijöitä houkuttelevana bilemestana. Konseptin tuoreus on tosin hieman kyseenalainen; etenkin pienillä paikkakunnilla klubit ovat kautta aikojen muodostuneet teema-huoneiden sokkelosta, vaikka pääkaupunkiseudulta Onnelan kaltaiset kompleksit ovatkin kadonneet. ’Pääsin’ illan aikana keskustelemaan muutamankin varttuneemman herrasmiehen kanssa, joten ehkäpä imagon luomisessa on onnistuttu aiempaa selkeämmin ja tavoiteltu (laajempi) ikähaitari todella saavutetaan.

Joka tapauksessa meidän seurueelle jäi Capitalista positiivinen fiilis; K21 esti nuorimpien vasta-alkajien sisäänpääsyn, musiikki sai tamppaamaan tanssilattialla pilkkuun saakka eikä tiskille ollut ylivoimaisen pitkää jonoa. Yökerhon eri puolet (siinä humalatilassa löysimme kaksi/kolme, laskutavasta riippuen) toimivat hyvin: suurella puolella reivattiin päivän hittien tahdissa ja nostalgiapuolella kansaa tanssitti menneet listakärjet.

Jopa potentiaalista vientiä olisi illan mittaan ollut (edellä mainittujen keski-ikäisten herrasmiesten lisäksi). Tapani mukaan en kuitenkaan malttanut keskittyä flirttailuun vaan hakeuduin aina mahdollisimman pian takaisin porukkaamme, koska #kaveritonparhaita #pakkotanssia ja #alkoholionykkönen. Kun humalatilani on optimaalinen hauskanpitoon, ei se ilmeisesti ole sitä miehen(/miesten)metsästykseen. Jos en ole katsellut jätkää jo aiemmin (salilla, kaupassa, koulussa, Tinderissä tai edes baaritiskillä), en malta jäädä juttusille. Iskuyritys on vielä ahdistavampi, jos kundi tekee aloitteen tanssilattialla: pitäisi samantien innostua twerkkaamaan jotakuta tuntematonta vasten kavereiden tirskuessa vieressä.

Olenko jotenkin miehinen tämän ’metsästysvaistoni’ kanssa? Kiinnostun vain niistä, jotka eivät huomioi minua, ja minun mielenkiintoni tulee herättää ennen kuin lähestymisyrityksellä on mitään mahdollisuutta onnistua. Olihan paikan päällä taas niitä kiinnostaviakin tapauksia: luonnollisesti erään aloitteentekijän kaveri oli yökerhon #kuumin ja samaan porukkaan kuului eräs Tinder-mätseistäni. Ai, miten niin kiusallista ja pienet piirit?

Iltahan kuitenkin päättyi taas siihen, että ahmin yksin jäätelöä pakastimen ääressä kello 04:11 elätellen toiveita siitä, että joku muukin valvoisi ja laittaisi viestiä: hyvän yön toivotuksia… tai pyytäisi treffeille… tai kutsuisi kylään vaikka samantien… Mihin sitä ei hellyydenkipeä nainen olisi valmis.

PS. Maanantai on hyvä pitää etäpäivänä ja tehdä ahkerana lopputyötä…

futurama-meme-not-sure-if-i-m-stupid-or-just-tired

T. Pauliina

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Club Capital Helsinki, check!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s