Salihaaveilua: I could be your foam roller…

Aiheuttaako kevätaurinko hormonihyrinää laajemmaltikin, vai paininko asian kanssa yksin? Toki olen aina salilla käydessäni vaivihkaa tuijottanut peppuja, hartioita, reisiä ja pohkeita, mutta viimeaikoina katse on lasittanut useammin, kuolanoro valahtanut suupielestä polviin saakka ja 3 x 10 laskeminen tuottanut kosolti haastetta. Toisinaan olen harkinnut jättäväni viimeiset sarjat tekemättä vain rynnätäkseni pukuhuoneille jo suunnanneen komistuksen perään.

Miksi? Kuvittelenko todella, että he kokisivat juttusille käymisen käytävässä yhtään sen helpommaksi kuin tupaten täynnä olevalla salilla? Tai että he edes kuolaisivat minua yhtä antaumuksella kuin minä kuolaan heidän peräänsä (käsivarsista ja selästä puhumattakaan)? Ainoa suora syy-seuraus treenin keskeyttämisestä lienee roikkuva takapuoli kesäbiitsillä.

Pitkät katseet eivät ole ainoa merkki saapuvasta keväästä. Hymyni leviää korvasta korvaan aina kun joku salin uroista katsahtaa suuntaani. Vielä huolestuttavampaa on se, kuinka yritän näyttää herkulliselta urheilutrikoissani; selkä kaarella tavoittelen jonkinasteista bootylicous-vaikutelmaa ja heilutan ponnaria vallattomasti nytkyttäessäni ylösalas laitteissa. Toisaalta mieleni tekee mennä karjujen vierelle nostamaan puntteja ja samaan aikaan en halua päästää heitä liian lähelle voimailusta pullottavaa otsasuontani. Kaikki salin tikissä olevat naaraat ovat vihollisia. Paitsi ne, jotka hymyilevät sinulle kivasti – he ovat vielä vihollisia potenssiin kaksi.

Koska nykypäivänä aloitteet tapahtuvat tasan yhdessä paikassa, täytyy sinun (ja sali-ihastuksesi) kärsivällisesti odottaa, että törmäätte toisiinne Tinderissä. Haastavuutta lisää se, kuinka tunnistettavissa toinen on, jos ei kuvat ole otettu trikoot päällä naaman kiiltäessä hiestä. Meinasin vahingossa leftswaippasta juurikin salimme kuumimman adoniksen. Onneksi katsoin kuvia tarkemmalla silmällä ja tunnistin hänet puvuntakin ja parran (?!!???!) takaa. Ehkä hän ei tunnistanut minua, kun mätsiä ei tullutkaan………………………..vielä.

Foamrollerit ovat nousseet myös minun suosikeikseni. Omassa käytössä ne ovatFOAM ROLLING sinkkunaisen vastine kokovartalohieronnalle. Muiden käytössä ne taas synnyttävät miellyttäviä mielikuvia. Katsokaa vaikka oheinen pätkä.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s